Depression

Påväg in i depression?

2018-05-25 00:26 #0 av: Anooken

Kan ni beskriva hur ni märker av att ni är påväg in i en depression? Tidigt stadie i övergången.
Jag är rädd att jag är påväg in i ett depressivt skov men är osäker på om det verkligen är så eller om jag bara är lite känslig just nu. Känner mig hela tiden så lättirriterad och känslig, jättejobbigt.

Anmäl
2018-05-25 01:24 #1 av: Lia

När jag är lättirriterad är jag hypoman. Vid depression gråter jag mest hela tiden. Lite förenklat, alla är olika. Men jag är sällan något av dem nu längre eftersom jag äter litium och det funkar superbra för mig!

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2018-05-25 15:35 #2 av: Anooken

Jag blir väldigt apatisk och får mycket ångest när jag väl är i depressionen. Har typ 2 så blir inte manisk. Var länge sen jag hade ett depressivt skov så minns inte hur jag mådde riktigt när jag började bli deprimerad. Funderar på om det kan vara hypomani. Haft samma funderingar förut för ofta känner jag mig lite såhär i början på sommaren. Vill göra massor och har mycket ideer men känner mig jättekänslig samtidigt och har lätt att bli irriterad på ett sätt som är olikt mig :/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.