Mediciner

Livet är inte rättvist

2017-02-10 03:33 #0 av: Elliem95

Känner att jag behöver skriva av mig lite grann ...
När jag var runt 12 år gammal fick jag min första diagnos - OCD (Obsessive Compulsive Disorder) , som innebär tvångstankar/tvångshandlingar.
Några år går och fått hjälp med OCD:n och blir bättre. Men runt 14 års ålder blev jag drabbad av den mest hemska tänkbara sjukdomen. Fick diagnosen bipolär sjukdom. Började som typ 2, vilket är en lite lindrigare form, men utvecklades senare till typ 1. Ännu allvarligare. Började gå till bup, det tog hela 5 år att hitta rätt mediciner. Däremellan mådde jag något fruktansvärt dåligt. Berg- och dalbana varje vecka. Djupa depressioner och kraftiga manier. Inläggningar på psyk. Fy, när jag tänker tillbaka på den tiden. Man kan i princip säga att jag missade hela min tonårsuppväxt. Inte nog med dom diagnoserna så har jag även Asperger och kognitiv funktionsnedsättning. Livet är inte rättvist helt enkelt, men jag tänker inte ge upp! Idag mår jag bättre och tar mediciner dagligen. ~

Någon som gått igenom något liknande? :/

Anmäl
2017-02-10 10:12 #1 av: IaMiaMaria

Vad roligt att läsa att du mår bättre idag. Att få så många olika psykiska diagnoser är verkligen skit och nej det är inte rättvist.

Har bipolär typ 2, men fick den diagnosen mycket senare i livet än dig.

Bra att du tänker fortsätta kämpa! 

Anmäl
2017-03-28 22:55 #2 av: 2Sirius

Men usch vad jobbigt för dig , kort sagt så skulle en person som fått diagnosen ADHD, kunna ha obalans av divirse näringsämnen.
En brist inom vården, kolla upp flera näringsämnen...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.